Servisne informacije za Bratunac i Srebrenicu za 18. maj

18.05.2021 Piše: urednik

Javni red i mir Prema informacijama koje smo dobili iz PU Zvornik na području opštine Bratunac zabilježeno je jedno krivično djelo i saobraćajna nezgoda, bez teže povređenih lica. dok na području opštine Srebrenica nije bilo krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira, niti saobraćajnih nezgoda. Snabdijevanje električnom energijom Na području opština Srebrenica i Bratunac nema planiranih isključenja struje.

Hitne službe U Hitnoj službi Doma zdravlja Bratunac ljekarsku pomoć tokom proteklog dana zatražilo je 12 lica, a u Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenica  za pomoć su se obratile 2 osobe. Vatrogasne službe Vatrogasci sa područja opština Bratunac i Srebrenica nisu imali intervencija.

Vodovod Prema informacijama koje smo dobili iz KP „Rad“ Bratunac i KP „Polet“ Srebrenica za danas nisu planirani radovi, stanje je redovno, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja. Hidrometeorološka stanica Srebrenica Prema mjerenju u 9 časova, zabilježena temperatura u Srebrenici iznosila je 10°C, relativna vlažnost vazduha  89%, vjetar sjeverni 3 km/h. COVID-19 Na području opštine Srebrenica u izolaciji je 11 lica, od čega je 7 aktivnih slučajeva. Podatke o broju pozitivnih na području opštine Bratunac nismo uspjeli da dobijemo.