ПУ ЗВОРНИК: У саобраћајној незгоди у Сребреници три лица повријеђена

21.03.2023 Piše: urednik

На регионалном путу Сребреница – Братунац, у мјесту Капетанова Ћуприја се 20.03.2023. године око 01,25 часова догодила саобраћајна незгода у којој су два лица тешко повријеђена, и једно задобило лаке тјелесне повреде.

Полицијски службеници Полицијске станице Сребреница су извршили увиђај саобраћајне незгоде. У саобраћајној незгоди је учествовало путничко моторно возило марке „Golf”, којим је управљало лице Н.С. из Сребренице и путничко возило марке „Audi” којим је управљало лице А.Г. из Братунца. У путничком возилу марке „Audi” се на мјесту сувозача налазило лице М.М. из Сребренице. Сва лица су превезена у Јавну здравствену установу Болница Зворник на указивање љекарске помоћи. Дежурни доктор ЈЗУ Болница Зворник је возачу „Golf“-а констатовао лаке тјелесне повреде, а возачу и сувозачу „Audi“-а тешке тјелесне повреде.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужлац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.

 

 

                                                                                                                                                                                                       ПОРТПАРОЛ

 

                                                                                                                                                                                                  Данијела Маџаревић