НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ БРАТУНАЦ УПРИЛИЧИО ПРИЈЕМ ЗА ИВАНУ ПАВЛОВИЋ

23.03.2021 Piše: urednik

Данас је начелник општине Братунац Срђан Ранкић у свом кабинету уприличио пријем за Ивану Павловић, која ће представити Републику Српску и БиХ на престижном такмичењу “Мис Туризма Свијета” у Кини, које ће бити одржано у септембру ове године. Ивана је данас са начелником општине потписала споразум о спонзорству у износу 3. 000 КМ.

-Данас смо потписали споразум о спонзорству, а општина ће настојати у наредном периоду да подржи све друге активности . Као што сам и раније говорио, општина ће увијек подржавати младе људе, њихове идеје и успјехе иза којих они стоје. Млади и успјешни људи, као што је Ивана најбољи су представници и амбасадори наше републике. Конкретно у овом случају указује нам се прилика да на свјетском нивоу представимо туристичке потенцијале наше општине и потенцијале средњег Подриња. Ивана ће до почетка такмичења бити активан учесник у реализацији пројеката екологије, заштите животне средине и промоције туризма, рекао је начелник Ранкић.
Након потписивања споразума, Ивана је изразила захвалност суграђанима, родитељима и начелнику општине.
-Најприје желим да се захвалим суграђанима на искреним честиткама. Затим, својим родитељима на подршци и господину начелнику који ме подржао исто као и они. Драго ми је што је моја општина препознала ову изузетну прилику, као идеалну за представљање наше општине цијелом свијету, истакла је Ивана.
На престижном такмичењу "Мис Туризма Свијета“, Ивана ће се представити својим дизајном.
-Дизајнирала сам сама ленту и круну. Лично сам радила на томе и уложила доста труда. Моја лента има посебну поруку за наше суграђане, а она гласи: Ако желите да се представите свијету, најприје морате да искористите све капацитете код куће, изјавила је Ивана.
Подсјећамо, двадесетогодишња Ивана Павловић родом је из Братунца. Основно образовање завршила је у Братунцу, а средње у Љубовији. Говори осам језика енглески, руски, италијански, шпански, турски, њемачки, француски и матерњи језик српски. Први пут се појавила на јавној сцени у седмој години живота. Поред тога, Ивана је талентована и на пољу књижевности. Њена поезија је награђивана у оквиру школских, општинских, републичких и балканских такмичења. У току је припрема за објављивање Иваниног романа "Ти ћеш бити светлост мог живота“. Роман је креиран по истинитом догађају, али није аутобиографски.
Вријеме је за побједе!
Izvor: Opština Bratunac - facebook stranica