Лице лишено слободе у Зворнику

14.09.2021 Piše: urednik
POLICIJA

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник, дана 12.09.2021. године око 16,15 часова лишили су слободе лице А.Ј. из Зворника, јер је пријављено је да је у мјесту Шетићи, Град Зворник, лице А.Ј. дана 12.09.2021. године око 15,30 часова, путничким моторним возилом марке „Volkswagen“ ударило у капију и насилно ушло у двориште породичне куће оштећеног С.С. те упућивало пријетње присутним лицима који су се нашли на поменутом мјесту.

По пријави су поступили полицијски службеници ПС Зворник, који су пријављеног А.Ј. затекли у дворишту породичне куће лица С.С. Лице А.Ј. је истог дана око 16,15 часова лишено слободе на основу члана 204. Закона о кривичном поступку Републике Српске и криминалистички обрађено у просторијама Полицијске управе Зворник.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, као и Републичко јавно тужилаштво Републике Српске. У току је рад на документовању предмета, а након чега ће се надлежно тужилаштво изјаснити о квалификацији кривичног дјела.

ПОРТПАРОЛ

Данијела Маџаревић