Tuča na svadbi u Leskovcu zbog prezimena!

Dok je u svijetu normalno da mladenci skoče padobranom i zavjetuju se na zajednički život, ili da porodice prihvataju istopolne brakove, u Leskovcu je došlo do tuče samo zato što je mlada odlučila da pored suprugovog zadrži i svoje prezime.

Kako javlja Jugmedia, incident se dogodio prije par nedjelja u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo.

„Kurvo!“, začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu riječ izgovorio je lično njen svekar.

Po rečima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

“Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju pedigre uspješnih leskovačkih privrednika”, rekli su muzičari za portal Jugmedia.

O ovom do sada u Lekovcu nezabeleženom incidentu danima se ispredaju i nadograđuju priče po kuloarima, a ovo su neka od svedočenja očevidaca:

“Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa kurvo! – ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani”, kazao je basista, a njegovu priču do posljednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno, piše portal Jugmedia.

izvor:

mondo.ba