PU Zvornik: U dvije saobraćajne nezgode povrijeđeno šest osoba

policija stop_thumb_medium500_300U nastavku prenosimo saopštenje MUP-a RS.

„Na regionalnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Hranča, opština Bratunac, juče se oko 08.30 časova, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila-kombi marke „Volkswagen“, kojim je upravljao D.T. (1975) iz Zvornika, sa kojim su se u vozilu nalazila lica B.A., G.S., V.F., Z.V. i N.M.

Sva lica su se javila u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći, dok su lica D.T., B.A., G.S., V.F. prevezena u Opštu bolnicu Zvornik na dalje zbrinjavanje.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila istog dana oko 13.00 časova, na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Karakaj, učestvovali su V.R. (1977) koji je upravljao putničkim automobilom marke „Opel“ i S.K. (1984) koji je upravljao putničkim automobilom marke „Peugeot“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede su zadobili S.K. i lice A.S. koje se nalazilo u automobilu marke „Opel“.

Povrijeđeni su prevezeni u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći, dok je S.K. upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i da prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj ali i živote drugih građana“, navodi se u saopštenju.