Otvoren „Tropik“ u Bratuncu

Tropik BratunacDanas je u Bratuncu otvoren novi market „Tropik“, a brojni posjetioci požurili su prvi dan da pazare nešto u novom marketu.

U „Tropik“ marketu u Bratuncu zaposlenje je pronašlo 48 radnika. Milena Božić jedna je od njih. Ona već duže vrijeme nije imala posao, a kako kaže, posao u „Tropiku“ joj je dobrodošao.

„Jedan duži vremenski period nisam radila nigdje, tako da mi je ovo super. Prezadovoljna sam ovdje, trenutno radim kao mesar, snalazim se, jer ništa nije teško ako imate volju“, izjavila je za UPSMedia Milena Božić.

„Obišli smo sve, prelijepo je zaista“; „Ja sam očarana, ne znam šta više da kažem, zaista je ovo jedna ljepota u našem gradu“; „Koliko sam imao vremena da vidim, jer je baš velika gužva, ovo je ekstra, svega ima i baš je ovako nešto trebalo našem gradu“, samo su neki od komentara zadovoljnih posjetilaca.

„Tropik“ Bratunac je 54. prodajna jedinica ovog marketa u RS.

„’Tropik’ market u Bratuncu otvoren je na 1170 metara kvadratnih. Nudimo širok asortiman prehrambrenih i Tropik Bratunacneprehrambenih proizvoda, uvijek svježe voće i povrće, kao i meso. Takođe, u našoj ponudi imamo 50 vrsta gotovih jela koja su svakodnevno dostupna, kao i prostor za konzumaciju za sve naše kupce“, izjavila je Aleksandra Marković, portparol „Tropik“ lanaca marketa.

„Tropic“ market u Bratuncu za naredne dane za svoje kupce pripremio je niz akcijskih pogodnosti i poklona: svaka 100. kupovina biće gratis od 14. do 17. novembra, a svaki 500. kupac na dan otvaranja dobija na poklon grijalicu. Od 15. do 17. novembra svaki kupac koji u marketu potroši preko 30 KM dobija „Tropik“ poklon-paket. Takođe, svaki kupac koji potroši više od 30 KM dobija šansu na kolu sreće.

„Tropik“ market danas je otvoren do 21 sat, a radno vrijeme marketa radnim danima je od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 19 sati.