Opštinska izborna komisija Srebrenica: Saopštenje za javnost

U nastavku donosimo saopštenje za javnost koje je na našu adresu stiglo od strane OIK-a Srebrenica.

„Poštovani građani,

Poštovani politički subjekti,

Centralna izborna komisija BIH (u daljem tekstu CIK BiH) je donijela Odluku o raspisivanju i održavanju opštih izbora u BiH za 2018. godinu („Službeni glasnik BiH“ broj 29/18). Obzirom da u vrijeme raspisivanja izbora sve Opštinske izborne komisije prema Izbornom Zakonu trebaju biti popunjenje, CIK BiH je svojim odlukama imenovao zamjenske članove Opštinske izborne komisije Srebrenica, tako da trenutno OIK Srebrenica ima sljedeće članstvo:

1. Alić Sead – predsjednik komisije,

2. Stevanović Ljiljana – član izborne komisije,

3. Zorić (Milosavljević) Nada – član izborne komisije,

4. Hasić Azra – zamjenski član,

5. Golubović Munevera – zamjenski član.

OIK Srebrenica u navedenom sastavu je dana 14.05.2018.godine održao sjednicu na kojoj je raspravljalo o trenutnoj situaciji i pravljenu plana u cilju pripremanja prethodnih izbora.

Utvrđeno je da OIK Srebrenica ima određene tehničke probleme koje će u narednom periodu zajedničkim aktivnostima sa načelnikom i Skupštinom opštine Srebrenica nastojati da riješi.

Svi građani i politički subjekti kojima su potrebne informacije o radu ove komisije mogu nam se obratiti na adresu Opština Srebrenica, Opštinska izborna komisija, Srebreničkog odreda bb, 75 430 Srebrenica.

S poštovanjem,

Predsjednik OIK Srebrenica

Sead Alić“, navodi se u saopštenju.