Milorad Arlov, predsjednik Odbora za pomoć Srbima sa KiM, posjetio Srebrenicu

Milorad Arlov, predsjednik odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije, posjetio je danas Srebrenicu. On se sastao sa načelnikom Mladenom Grujičićem, direktorom SŠC Srebrenica Momčilom Cvjetinovićem, članovima Savjeta učenika ove škole i sveštenikom Srpske Pravoslavne Crkve Aleksandrom Mlađenovićem. Ovom prilikom Milorad Arlov je uručio poklone domaćinima, kao znak zahvalnosti za podršku akcijama ove humanitarne organizacije.

Read more

Aktivnosti Savjeta učenika Srednjoškolskog centra u Bratuncu

U poslednjih mjesec dana članovi Savjeta učenika Srednjoškolskog centra u Bratuncu učestvovali su u brojnim humantiranim akcijama koje su sprovodili na vlastitu inicijativu ili u saradnji sa ostalim školama sa područja opštine Bratunac. Ne štedeći ni trud ni vrijeme pronalazili su načine da pomognu osobama kojima je pomoć prijeko potrebna. 

Read more

Emitovana druga epizoda podkasta koji su kreirali mladi iz Zvornika i Kalesije

Dvadesetak mladih iz svih krajeva Bosne i Hercegovine pohađalo je prvi Podcast Bootcamp na ovim prostorima. Nakon što su savladali teorijsku osnovu, učesnici su se osposobili za audio i video montažu. Nakon završene petnaestodnevne obuke pokrenut je YouTube kanal „Već danas“ , koji su kreirali mladi iz Zvornika i Kalesije. Oni su več snimili  i montirali dvije epizode podcasta „VećDanas“. Tema druge epizode bila je: ,,Online nastava – da ili ne!?

Read more

Konkurs za Policijsku akademiju

Obavještavamo da je danas 19.03.2021. godine u “Glasu Srpske“ objavljen konkurs za upis kadeta u IX klasu policijske obuke u Jedinici za policijsku obuku – Policijskoj akademiji Banja Luka za pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice.
Takođe, u istom broju “Glasa Srpske“ objavljen je i Konkurs za upis kadeta XXIII klase policijske obuke u Jedinici za policijsku obuku – Policijskoj akademiji Banja Luka.

Read more