“Tema dana“ – OŠ “Vuk Karadžić“ u kvizu “Nauči se čovječe“

Danas smo u “Temi dana“ na našem radiju ugostili Andreu Gvozdenović i Olju Babić, koje su predstavljale OŠ “Vuk Karadžić“ u kvizu “Nauči se čovječe“ na RTRS-u. Takođe, ugostili smo i profesora Željka Vojičića, koji je bio zadužen da pripremi tim za kviz. Članovi tima bili su još Veljko Dragičević i Uroš Ćirković.

Read more

U Domu kulture u Bratuncu juče je izvedena edukativna predstava „Mirka“

Učenici prvog,  drugog i trećeg razreda  osnovnih škola „Vuk Karadžić“ i „Branko Radičević“ juče su u bioskopskoj sali Doma kulture u Bratuncu prisustvovali edukativnoj  predstavi  „Mirka“ u kojoj su ih glumci, kroz igru i zabavu učili o bezbjednom ponašanju u saobraćaju i unapređenju saobraćajnog znanja i kulture.

Read more

„Omladinski program“ – Gošće: mlade vokalne solistkinje iz Bratunca

Današnji „Omladinski program“ UPSMedia radija bio je posvećen djeci i „Dječijoj sedmici“. Tim povodom smo u goste pozvali tri mlade vokalne solistkinje iz Bratunca čiji je svaki nastup ostao zapažen. U pitanju su Valentina Matić i Sanja Živanović, učenice OŠ „Branko Radičević“ i Olja Babić, učenica OŠ „Vuk Karadžić“ iz Bratunca. Sve tri su imale nastup na IV Duhovnim večerima u Bratuncu i njihovo pjevanje je u svakom ko je prisustvovao ovoj manifestaciji probudilo posebne emocije.

Read more