Kako će izgledati nova školska godina?

Iako školska godina treba da počne za nešto manje od tri sedmice, još uvijek ne postoje zvanični podaci o tome na koji način će nastava biti organizovana. Špekulacije su mnogobrojne, od toga da će nastava biti tradicionalno organizovana, do toga da su online časovi već snimljeni. Iz  Republičkog pedagoškog zavoda poručuju da još nije sa sigurnošću utvrđeno kako će nastava biti održavana.

Read more

Dobar dan regijo- Udruženje roditelja hendikepirane djece i omladine „Leptir“

Danas smo na našem radiju emitovali reprizu emisije „Dobar dan regijo“ u kojoj smo ugostili Željku Katanić, predsjednicu Udruženja roditelja hendikepirane djece i omladine „Leptir“, Ivanu Jovanović defektolaga i Marijanu Matić psihologa. Povod za gostovanje je novi projekat „Socijalno uključivanje djece i mladih sa poteškoćama u razvoju“.

Read more

Mladi Bratunca kao aktivna publika forum teatra

Pozorišna interaktivna igra realizovana kroz forum teatar projekta „Bi in Charge – Ti odlučuješ“ Udruženja Prijatelji Srebrenice juče je na pozornici Doma kulture u Bratuncu dala priliku mladima da se upoznaju i sagledaju mogućnosti preventivnog aktivnog djelovanja na probleme ovisničkog ponašanja u zajednici u kojoj žive.

Read more

Intervjui sa polaznicima škole

U Bratuncu počinje sa radom Rock Solid Birač koji će ponuditi pet programa, a tridesetak polaznika će imati priliku da uče da sviraju gitaru, bas gitaru, bubnjeve, klavijature ili solo pjevanje. Polaznici imaju velika očekivanja, a iako neki već sviraju, većini je ovo prvo muzičko iskustvo. Pred njima je pet mjeseci intenzivnog rada i druženja.

Read more