„Mala škola glume“ za djecu iz Srebrenice

emir hadzihafizbegovicJU „Kulturni centar Srebrenica“ obavještava sve zainteresovane učenike iz Srebrenice da je u toku upis u „Malu školu glume“.

Saopštenje prenosimo u nastavku:

„Ovim putem obavještavamo učenike osnovnih i srednje škole u Srebrenici da, ukoliko su zainteresovani za ‘Malu školu glume’, mogu se upisati u JU ‘Kulturni centar Srebrenica’ radnim danima od 7.00 do 15.00 sati, pritom mogu doći lično i prijaviti se u prostoriji Kulturnog centra ili putem e-mail adrese kcsrebrenica@gmail.com i kulturnicentarsrebrnenica@gmail.com, kao i kontakt telefonom na broj: 056/440-235.

Potrebno je da djeca ostave lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon roditelja i razred koji pohađaju.

‘Mala škola glume’ je projekat kojeg je pokrenuo čuveni glumac Emir Hadžihafizbegović i namijenjen je za djecu Srebrenice. Škola glume počeće početkom naredne godine, a radionice će biti održavane svakog vikenda sa velikim glumačkim imenima u Maloj sali JU ‘Kulturni centar Srebrenica’.

Rezultat radionica biće pozorišna predstava koja će ujedno biti i pozorišna predstava JU ‘Kulturni centar Srebrenica’.

Predstava će biti izvedena u većini gradova u Bosni i Hercegovini, kao što su Banja Luka, Mostar, Sarajevo, Trebinje, Tuzla, kao i gradovi širom regije.

Još jednom vas obavještavamo da je upis u toku i da se možete prijaviti u prostorijama JU ‘Kulturni centar Srebrenica'“, navodi se u saopštenju.