„Ljepota i (na)zdravlje“- Gošća: Slađana Stanković „Elitelook“ Bratunac

U današnjoj emisiji „Ljepota i (na)zdravlje“ razgovarali smo sa Slađanom Stanković, estetičarom i vlasnicom kozmetičarskog salona „Elitelook“ iz Bratunca. Slušaoce UPSMedia radija smo podsjetili šta sve ovaj salon nudi i šta kozmetičari  preporučuju za zaštitu kože u ljetnjem periodu.

„Poslednji put smo razgovarali o mikroderma abraziji, to je tretman pilinga kože aparatom koji uklanja stare i zadebljale slojeve kože i preporučuje se i starijim i mlađim damama. Ovaj tretman je takođe efektan u limfnoj drenaži i uopšte cirkulaciji kože lica. Takođe, dobar je i u saniranju dubljih bora kod zrelijih koža.

Tu je i fototerapija, odnosno koristimo masku za fototerapiju koja se koristi kod masne, suve  i kože sklonoj hiperpigmentaciji i sličnim oboljenjima. Ovaj tretman utiče na regeneraciju kože dubinskim zračenjem svetlosnim zracima i idealna je za period koji nam predstoji, odnosno letnji period.

Damama sa tankim obrvama dostupno i japansko iscrtavanje obrva, puder i kombinovana tehnika. Sve tri metode su sve popularnije kod dama iz Bratunca, ali i okoline.“, ističe naša gošća.

U emisiji „Ljepota i (na)zdravlje“ sa našom gošćom smo razgovarali i o nadogradnji trepavica, takođe novitetu na našim prostorima. Postoje tri vrste nadogradnje trepavica, to su klasična, ruska i kombinacija prve dve nadogradnje.  Salon „Elitelook“ nudi i razne tretmane tela od kojih izdvaja anticelulit tretman, takođe idealan za period pripreme za ljetovanja, ali i detoks saunu infracrvenim zracima.

„Što se tiče njege kože, tokom cele godine preporučila bih hemijske tretmane, odnosno pilinge. Oni koži vraćaju sjaj i svež izgled i ovom prilikom vašim slušaocima poklanjam jedan takav piling“., za UPSMedia je rekla gospođa Stanković. Podsjećamo, svi tretmani koje nudi „Elitelook“ iz Bratunca su neinvazivni.

 

Piše: A.A.