Siniša Lopatić: ,,Trud nam se isplatio“

Siniša Lopatić, trener BK Kum Bratunac, bio je gost našeg današnjeg radio programa. Klub je reaktiviran u 2020. godini i u teškim uslovima je došao do velikih rezultata, što je već prepoznato od strane novog opštinskog rukovodstva i Bokserskog saveza Srbije. Ambicije za nerednu godinu su još veće.

Read more

Dane Dragičević – ,,Vjerujem u ovaj tim, navijači ne treba da brinu“

U našem radio programu nastavili smo sa retrospektivom 2020. godine iz ugla sportskih klubova sa područja Bratunca i Srebrenice. Naš gost bio je Dane Dragičević, sportski direktor KK Bratunac TRB. Bratunački klub, član elitnog bh ranga, je prethodne sezone ostvario istorijski rezultat, a u tekućoj se suočio sa brojnim problemima i izazovima.

Read more

Draško Kuljanin za UPSMedia: ,,Zadovoljan sam postignutim, ali treba još mnogo truda da se uloži“

Draško Kuljanin, dvadesetdvogodišnji krilni fudbaler iz Bratunca, odigrao je svoju prvu polusezonu u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, gdje nastupa za ekipu Modriča Alfa. Na 13 nastupa prikazao je vrlo dobre igre sa 3 gola (jednim direktno donijeo pobjedu od 1:0 u gostima) i isto toliko asistencija. Draško je za UPSMedia govorio o ovom periodu i utiscima nakon prvog dijela sezone. 

Read more

Bojana Lukić gošća emisije Vrijeme je za biznis

U rubrici ,,Vrijeme je za biznis“ našeg radio programa poslije nekog vremena ugostili smo Bojanu Lukić iz edukativnog centra ,,Beskrajna priča“. Tema razgovora bili su izazovi sa kojima se edukativni centar susreo u ovoj godini, aktuelnosti i planovi za narednu godinu.

Read more

Dragić Glišić: ,,Značajni rezultati KK Zelenika Srebrenica u jesenjem delu sezone“

Nastavili smo sa retrospektivom 2020. godine iz ugla sportskih klubova sa područja Srebrenice i Bratunca. Gost emisije Tema dana bio je Dragić Glišić, sekretar kajakaškog kluba Zelenika Srebrenica. Razgovarali smo o rezultatima u 2020. godini i planovima za predstojeću godinu.

Read more