Emitovana druga epizoda podkasta koji su kreirali mladi iz Zvornika i Kalesije

Dvadesetak mladih iz svih krajeva Bosne i Hercegovine pohađalo je prvi Podcast Bootcamp na ovim prostorima. Nakon što su savladali teorijsku osnovu, učesnici su se osposobili za audio i video montažu. Nakon završene petnaestodnevne obuke pokrenut je YouTube kanal „Već danas“ , koji su kreirali mladi iz Zvornika i Kalesije. Oni su več snimili  i montirali dvije epizode podcasta „VećDanas“. Tema druge epizode bila je: ,,Online nastava – da ili ne!?

Read more

Aleksandar Danilović: ,,Dva velika izazova su pred nama“

Pred košarkašima Bratunca su dva izazovna duela u narednih nekoliko dana. Prvo će u subotu dočekati Bosnu Rojal u okviru 18. kola Lige Bosne i Hercegovine, a potom ih u utorak očekuje finale Kupa Republike Srpske sa Igokeom. Ove utakmice najavili smo gostovanjem Aleksandra Danilovića, krilnog košarkaša KK Bratunac TRB, na našem radiju. Naš gost je naglasio da su pred košarkašima Bratunca dvije odlične ekipe i da će se potruditi da odigraju najbolje što mogu.

Read more

Siniša Lopatić: ,,Trud nam se isplatio“

Siniša Lopatić, trener BK Kum Bratunac, bio je gost našeg današnjeg radio programa. Klub je reaktiviran u 2020. godini i u teškim uslovima je došao do velikih rezultata, što je već prepoznato od strane novog opštinskog rukovodstva i Bokserskog saveza Srbije. Ambicije za nerednu godinu su još veće.

Read more

Dane Dragičević – ,,Vjerujem u ovaj tim, navijači ne treba da brinu“

U našem radio programu nastavili smo sa retrospektivom 2020. godine iz ugla sportskih klubova sa područja Bratunca i Srebrenice. Naš gost bio je Dane Dragičević, sportski direktor KK Bratunac TRB. Bratunački klub, član elitnog bh ranga, je prethodne sezone ostvario istorijski rezultat, a u tekućoj se suočio sa brojnim problemima i izazovima.

Read more

Draško Kuljanin za UPSMedia: ,,Zadovoljan sam postignutim, ali treba još mnogo truda da se uloži“

Draško Kuljanin, dvadesetdvogodišnji krilni fudbaler iz Bratunca, odigrao je svoju prvu polusezonu u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, gdje nastupa za ekipu Modriča Alfa. Na 13 nastupa prikazao je vrlo dobre igre sa 3 gola (jednim direktno donijeo pobjedu od 1:0 u gostima) i isto toliko asistencija. Draško je za UPSMedia govorio o ovom periodu i utiscima nakon prvog dijela sezone. 

Read more