Bratunac: Otvorena nova kancelarija SNSD-a, OO SNS-a prešao u SNSD

SNSD BratunacDanas je u Bratuncu otvorena nova kancelarija SNSD-a, u zgradi nekadašnjeg „Vihora“, danas stambenoj zgradi.

„Nova kancelarija je otvorena, jer se pokazalo da jedna kancelarija nije dovoljna, jer svaki dan pristižu novi članovi“, istakao je Nedeljko Mlađenović, šef Izbornog štaba SNSD-a.

Ujedno su danas pristupnice SNSD-u potpisali dosadašnji članovi SNS-a Bratunac

„Danas imamo i jedan svečan čin prelaska jedne kompletne stranke, Opštinskog odbora SNS-a u Bratuncu, koji je ostvario zavidan broj glasova, i kada to sve objedinimo, mi ćemo sigurno biti broj jedan u Bratuncu, gdje ćemo ubjedljivo da pobijedimo na svim nivoima, to nije sporno“, dodao je Mlađenović.

„SNS je prije nekoliko dana donio odluku da u punom kapacitetu prelazimo u SNSD, mnogo organizovaniju strankuSNS prešao u SNSD i zato jer mislimo da će SNSD na ovim izborima pokazati zavidan rezultat. Četiri naša odbornika prelaze u Klub odbornika SNSD, gdje će zajedno participirati u vlasti“, rekao je Petko Rankić, dosadašnji predsjednik SNS-a Bratunac, te dodao da uz više od 3.000 glasova, koliko je ova stranka imala na lokalnim izborima prije dvije godine, a očekujući isto biračko tijelo, SNSD će odnijeti pobjedu u Bratuncu i na predstojećim izborima.

U Skupštini opštine Bratunac sa današnjim pristupom članova SNS-a, Opštinski odbor SNSD Bratunac broji osam odbornika.