Branislav Šarac – gost Novogodišnjeg programa

Ovogodišnji program našeg studija iz Bratunca zaključili smo gostovanjem Branislava Šarca, muzičara iz grupe  Gnijev anđela i predsjednika MK “Taurus“ Bratunac.

“Godina koja je na izmaku bila je puna turbulencija, izazova i preispitivanja. Moram istaći da sam veoma zadovoljan. Mislim da smo kao grupa mnogo toga uradili. Učestvovali smo na Zaječarskoj gitarijadi, ušli u finale i imali generalno veoma dobar nastup. Uradili smo nove stvari, pripremili neke za narednu godinu. Sve u svemu, mislim da je 2019. bila veoma uspješna. Za narednu godinu je plan da uradimo nove pjesme, koje se već “krčkaju“. Takođe, cilj nam je da izdamo i prvi album grupe Gnijev anđela. Imamo još jedan projekat koji je u pripremi. Što se tiče moto kluba imali smo odličan moto skup i po prvi put međunarodni turistički reli. Gosti su bili prezadovoljni i postoji mogućnost da ovaj reli svrati i naredne godine. Svim slušaocima želim sve najbolje u 2020. godini i da imaju što više ljubavi i poštovanja prema durgim ljudima, jer je to nešto što nas sve pokreće.“ istakao je naš gost.

U toku razgovora pričali smo i o zanimljivostima vezanim za neke pjesme. Jedan od kurioziteta koje je naš gost istakao vezan je za pjesmu “Snijegovi“. Prilikom odlaska da je snimi u Valjevu Branislav je bio suočen sa velikim snježnim padavinama i uz mnogo muka je došao do studija.

Piše: M.V.