Besplatna radionica: „Kako (brže) do posla“

U Srebrenici će biti održana radionica pod nazivom „Kako (brže) do posla“. Radionica se sprovodi u okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje Srebrenice“, a organizuju je kompanije „Kolektiv d.o.o“ i „Posao.ba“. Radionica će biti održana u ponedeljak 28.03.2016. godine, od 12 do 16 časova, u prostorijama EES Biznis centra u Srebrenici (Trg Mihajla Bjelakovića bb, Poslovni centar u Srebrenici, 3. sprat.).


Radionica je namijenjena svima koje žele saznati kako povećati svoje prilike za pronalaženje posla kroz korisne savjete i primjere, te unaprijediti svoje vještine pisanja CV-ja, pripreme za intervju i komunikacije sa poslodavcem. 
Na radionici će gostovati i predstavnici konsalting kompanije Paradox d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi konsultanskim uslugama u području poslovnog razvoja, odnosa s javnošću i poslovnog dizajna.
Prijave za radionicu su otvorene do 24.03.2016. godine, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 033846944 ili popunjavanjem obrasca na sledećem linku: http://goo.gl/forms/gmzSuivLbT .
Broj mjesta na radionici je ograničen i osigurava se po redoslijedu prijave.