„Dobar dan, regijo“ – Gošće: Alma Palo Aličehić i Muamera Boškailo

U današnjem poslijepodnevnom programu Omladinskog studija za Bratunac i Srebrenicu ugostili smo direktoricu Fondacije „La tera nostra“, gospođu Almu Palo Aličehić i Muameru Boškailo, zaposlenu u ovoj fondaciji. Povod njihovog gostovanja na našem radiju bio je sastanak koji je održan u Srebrenici udruženjima i organizacijama sa teritorije ove opštine, a inicijatori su bili upravo predstavnici „La tera nostre“.

Read more

„Kulturni nokaut“ – Gost: Željko Milošević, Kulturna scena „Male stvari“ Trebinje

Na drugom Festivalu dramskog stavaralaštva u Vlasenici imali smo priliku da porazgovaramo sa Željkom Miloševićem, upravnikom gradskog pozorišta u Trebinju i koordinatorom projekta „Agon“, koji se implementuje uz podržku Organizacije za migracije sa kancelarijom u Sarajevu, uz finansijsku podršku USAID-a, kroz program BHRI.

Read more

„Tema dana“- Gošća: Una Zečić „SuperU“ Bratunac

U današnjoj radio-emisiji „Tema dana“ sa Unom Zečić, Udruženje građana „SuperU“ iz Bratunca, smo razgovarali  o Međunarodnom danu tolerancije koji se obilježava 16. novembra. Ovo udruženje Dan tolerancije obilježilo je 18. novembra posjetom Udruženju roditelja hendikepirane djece i omladine „Leptir“ iz Srebrenice.

Read more