Ministar Petričević obećao podršku u formiranju industrijsko-poslovne zone u Vlasenici

„Resorno ministarstvo će podržati formiranje industrijsko-poslovne zone u Vlasenici“, obećao je ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslav Petričević, nakon radnog sastanka sa načelnikom ove opštine Miroslavom Kraljevićem, kojem su prisustvovali i narodni poslanik Mladen Popović i predsjednik Skupštine opštine Vlasenica Goran Đurić.

Read more

ODRŽANA DRUGA REDOVNA SJEDNICA SO BRATUNAC!

U Bratuncu je danas održana druga redovna sjednica Skupštine opštine na kojoj je doneseno više odluka, koje se odnose na uređenje infrastrukture, te usklađivanje ranije donesenih odluka sa zakonom.
Skupštinska većina, koju čini 16 od ukupno 25 odbornika, potvrdila je dobru saradnju sa načelnikom opštine Srđanom Rankićem i efikasnim četvoročasovnim radom, usvojila 44 predložene tačke dnevnog reda.

Read more

Predrag Petrović: Primarno je da omogućimo kontinuirano mjerenje glukoze i edukaciju dijabetičara

U radio programu smo ugostili smo Predraga Petrovića, iz Udruženja dijabetičara Srebrenica. Ovo Udruženje slavi deset godina postojanja, a sa našim gostom smo razgovarali o problemima sa kojima se susreće ova populacija i glavnim ciljevima.

Read more

Đorđe Stojanović: Sugrađani i stanovnici susjednih opština, posjetite ,,Zlatni kotlić Podrinja“!

U subotu će na Rajskoj Plaži biti organizovan I ,,Zlatni kotlić Podrinja“. Takmičari će se nadmetati u pripremanju riblje čorbe, a i za posjetioce će biti pripremljen ovaj specijalitet, koji će moći da degustiraju. Prijava za takmičenje traje do petka, 18.06. u 15 časova. Tim povodom u našem radio programu ugostili smo Đorđa Stojanovića, direktora Turističke organizacije Bratunac.

Read more

Rankić i Petričević: Do kraja godine očekujemo prve privredne subjekte u bescarinskoj zoni

Ministar privrede i preduzetništva u Vladi Republike Srpske, Vjekoslav Petričević, boravio je danas u radnoj posjeti opštini Bratunac. On se sastao sa načelnikom Srđanom Rankićem, a glavna tema razgovora bilo je uspostavljanje bescarinske industrijske zone, u području novog graničnog prelaza, prve takve vrste u Republici Srpskoj.

Read more