Vlasenica: obavještenje o produženju roka za podnošenje prijava na Javni poziv za dodjelu plastenika putem sufinansiranja

opstina vlasenicaObavještavamo građane da je rok za podnošenje prijava na Javni poziv za dodjelu plastenika putem sufinansiranja produžen do 04.04.2018. godine (srijeda) do 15:00 časova.

U sklopu projekta Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima na području opštine Vlasenica u 2018. godini i na osnovu Sporazuma zaključenog između Opštine Vlasenica, i humanitarne organizacije „MAID“, broj: 02/1-014-150/18 od 9.3.2018. godine, kojim su osigurana donatorska sredstva od strane Humanitarne organizacije „MAID“ 40%, Opštine Vlasenica 40%, kao i vlastitog učešća korisnika 20%, u cilju razvoja plasteničke proizvodnje na području opštine Vlasenica, načelnik opštine Vlasenica raspisao je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m² sa dodatnom opremom putem sufinansiranja u projektu.

NAPOMENA: Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzeti u razmatranje.

Tekst Javnog poziva, kao i priloge, možete preuzeti na:

Javni poziv plastenici

Obrazac zahtjeva za dodjelu plastenika

Izjava

Pravilnik

Izvor: www.opstinavlasenica.org