Tema dana: Zvanično saopštenje i najava događaja “Moj grad, moj brend“

U emisiji Tema dana, našeg radija, najavili smo sutrašnji događaj “Moj grad, moj brend“. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da posjete ovaj događaj, čiji početak je zakazan za 11 časova u prostorijama Udruženja “Prijatelji Srebrenice“. U nastavku teksta pročitajte kompletno zvanično saopštenje.

Drugi sajam preduzetništva “Moj grad, moj brend“ u okviru manifestacije “Dani Srebrenice“ biće održan 31.05.2019. sa početkom u 11:00 h u prostorijama Udruženja “Prijatelji Srebrenice“, a ovoga puta u zajedničkoj organizaciji Udruženja “Prijatelji Srebrenice“ i SOS Dječija sela BiH.

U sklopu ovog događaja, svoje proizvode i usluge predstaviće između petnaest i dvadeset preduzetnika iz regije Birač, odnosno opština Bratunac, Vlasenica i Srebrenica, kao i sa područja Grada Zvornika.

Većina učesnika nastupala je na ranijim radionicama za pisanje poslovnog plana, kao i na sajmovima poslovnih ideja, putem kojih su podržani u započinjanju posla ili proširenju poslova koji su već postojali.

Sajam “Moj grad, moj brend“ će biti organizovan kao prezentacijsko – prodajni događaj. Pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da posjete ovaj sajam i eventualno kupe ono što im se svidi, a u ponudi će biti mnogo toga zanimljivog.

Predviđeno vrijeme trajanja događaja je dva časa.

Kontakt informacije:

Milojko Vasić, koordinator Poslovnog savjetovališta

066 677 720

M.V.