Šta raditi dok tražite posao?

Prijavite se za učešće na besplatnim treninzima koji će vam pomoći da što prije nađete zaposlenje!

Ukoliko ste mlada, nezaposlena osoba, tražite posao, želite da se izdvojite od drugih i navedete poslodavca da baš Vas odabere za svog novog zaposlenika, prijavite se za učešće u treninzima „Šta raditi dok tražite posao?“ i „Poslovna komunikacija“ koji će vam sigurno pomoći u tome.

Trening će se održati u Biznis centru u Srebrenici, Trg Mihajla Bjelakovića bb (treći sprat).

30. septembra 2016. godine, s početkom u 11h. Pravo učešća imaju sve nezaposlene osobe iz regije Birač (Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i Zvornik).

Učešće na treninzima je besplatno za sve polaznike, a organizatori će snositi troškove prevoza do mjesta održavanja.

Treninge će voditi Dobrila Močević, izvršna direktorka agencije Prime Communications, koja ima dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti.

Šta Vam trening nudi?

Trening čija će tema biti „Šta raditi dok tražite posao?“ pomoći će vam da se upoznate sa trikovima koji će povećati šanse da vas potencijalni poslodavac uoči i zaposli.

Učešćem na drugom treningu na temu „Poslovna komunikacija“ unaprijedićete Vaše vještine komunikacije, te time uveliko poboljšati Vaše izglede prilikom traženja posla.

 

Kako do prijave za učešće?

Prijave možete izvršiti na e-mail: samra@posao.ba odnosno telefonom:033/846-944. Takođe, zainteresovani mogu popuniti obrazac za prijavljivanje za učešće na treningu i povrat troškova prevoza na ovom linku.

Prijave za trening otvorene su do 28.09.2016. godine.

Na razgovorima za posao susrećete se sa osobama koje imaju iste ili bolje kvalifikacije i preporuke, ne dozvolite da Vam to stane na put uspjeha – Preuzmite stvari u svoje ruke!

Projekat Ekonomsko osnaživanje mladih implementira kompanija Kolektiv (Posao.ba), u saradnji s udruženjem Prijatelji Srebrenice i Opštinom Srebrenica, uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva. Cilj projekta je ekonomski razvoj mladih u regiji Birač kroz podršku zapošljavanja i samozapošljavanja mladih i razvoj vještina potrebnih na tržištu rada.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na gore navedene kontakte ili preko Facebook straniceprojekta Ekonomsko osnaživanja mladih: www.facebook.com/projekat.EES