PODSJEĆAMO VAS! Ostalo je još samo 48 sati da se prijavite za radionice za nezaposlene

Prisustvujte predavanjima Dobrile Močević, izvršne direktorke agencije Prime Communications.

Da biste što prije naučili šta je sve potrebno da pronađete posao, kako da se izdvojite od drugih i navedete poslodavca da odabere baš Vas prijavite se za učešće u treninzima „Šta raditi dok tražite posao?“ i „Poslovna komunikacija“.

Treninzi će se održati u Biznis centru u Srebrenici, Trg Mihajla Bjelakovića bb (treći sprat).

30. septembra 2016. godine, s početkom u 11h. Pravo učešća imaju sve nezaposlene osobe iz regije Birač (Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i Zvornik).

Učešće na treninzima je besplatno za sve polaznike, a organizatori će snositi troškove prevoza do mjesta održavanja.

Trening „Poslovna komunikacija“ će voditi Dobrila Močević, izvršna direktorka agencije Prime Communications, koja ima dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti.

Radionica će trajati 120 minuta tokom kojih će učesnicima biti omogućeno da prepoznaju značaj poslovne komunikacije i savladaju vještinu dobre komunikacije. Tokom radionice biće ustanovljene potrebe učesnika, kao i zašto nam je potrebna vještina poslovnog komuniciranja, te kako je možemo (is)koristiti. Nakon teorijskog dijela radionice, uslijediće praktični dio gdje će učesnici moći primijeniti znanje koje su stekli tokom 120minuta rada i učenja o poslovnoj komunikaciji.

Trening čija će tema biti „Šta raditi dok tražite posao?“ pomoći će vam da se upoznate sa trikovima koji će povećati šanse da vas potencijalni poslodavac uoči i zaposli.

Radionicama možete prisustvovati ukoliko se prijavite na e-mail: samra@posao.ba odnosno telefonom:033/846-944. Takođe, zainteresovani mogu popuniti obrazac za prijavljivanje za učešće na treningu i povrat troškova prevoza na ovom linku.


Prijave za trening otvorene su do 28.09.2016. godine. Možda je ovo upravo Vaša šansa za uspjeh, iskoristite je.

Na razgovorima za posao susrećete se sa osobama koje imaju iste ili bolje kvalifikacije i preporuke, ne dozvolite da Vam to stane na put uspjeha – Preuzmite stvari u svoje ruke!

Projekat Ekonomsko osnaživanje mladih implementira kompanija Kolektiv (Posao.ba), u saradnji s udruženjem Prijatelji Srebrenice i Opštinom Srebrenica, uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva. Cilj projekta je ekonomski razvoj mladih u regiji Birač kroz podršku zapošljavanja i samozapošljavanja mladih i razvoj vještina potrebnih na tržištu rada.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na gore navedene kontakte ili preko Facebook straniceprojekta Ekonomsko osnaživanja mladih: www.facebook.com/projekat.EES