M:tel nagradio najbolju takmičarku asocijacija

Ljubitelji TV i filmskog programa i proteklog mjeseca su se nadmetali za titulu najboljeg filmofila u okviru kviza Open asocijacije, koji je u vidu aplikacije dostupan na Facebook stranici kompanije m:tel.

Popularni kviz bio je mjesto dobre zabave i ponovo je okupio veliki broj takmičara, koji su sve do posljednjeg dana vodili borbu za osvajanje maksimalnog broja bodova. Prvi dan mjeseca avgusta donio nam je i završetak 4. kruga igrice i ujedno prvu pobjednicu u ovogodišnjem ciklusu, a radi se o Edini Bakša na čiju adresu putuje Alcatel Pixi 8 Wi-Fi tablet.

Kao što su takmičari već navikli, pred njima su se nalazila pitanja iz Open m:tel ponude usluga, sa akcentom na Pickbox i HBO pakete programskog sadržaja.

Open asocijacije mogu igrati svi korisnici Facebook-a iz BiH koji posjeduju lični nalog, a svaki igrač ima priliku odigrati tri partije dnevno. Potrebno je tačno odgovoriti na 10 postavljenih pitanja, a za odgovore igračima je na raspolaganju 60 sekundi. Bodovi iz svih odigranih partija u toku mjeseca se sabiraju, a pobjednik na kraju mjeseca je igrač koji osvoji najveći broj bodova.

Pred nama je 5. krug Open asocijacija u avgustu, a do kraja ovogodišnjeg ciklusa ostala su još samo dva mjeseca i dvije nove šanse za takmičare da osvoje vrijednu nagradu. Pozivamo sve Facebook korisnike koji se do sada nisu oprobali u Open asocijacijama, ili nisu osvajali nagradu, da se tokom avgusta pridruže filmskoj pustolovini, a kompanija m:tel će se pobrinuti da najboljeg igrača na kraju mjeseca obraduje vrijednim tablet uređajem.

Open asocijacije možete igrati putem aplikacije na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel, a o kompletnoj ponudi Open sadržaja kompanije m:tel se možete informisati ukoliko posjetite interenet adresu open.mtel.ba.

izvor:

mondo.ba