Mirjani kućni aparati, Mladenki prskalica za plastenik

Mirjana Vasiljević Mirjana Vasiljević iz Srebrenice osvojila je drugo mjesto za opštinu Srebrenica na VI „Sajmu poslovnih ideja“ održanom u decembru prošle godine u Zvorniku.

Ona je osvojenu nagradu uložila u kupovinu kuhinjske opreme koja će joj pomoći u realizaciji poslovne ideje „Ketering usluge“. Kupovina ove opreme je definisana njenom poslovnom idejom.

 

„Osvajanjem druge nagrade na Sajmu uspjela sam da kupim svu potrebnu opremu za pokretanje moje biznis ideje. Ova kuhinjska oprema koju sam kupila mnogo će mi pomoći da realizujem sve planirano, nadam se da će veoma brzo ketering usluga u Srebrenici početi da radi. „Iskoristila bih priliku da se zahvalim Udruženju „Prijatelji Srebrenice“ i pozovem sve mlade ljude koji imaju neke poslovne ideje, da uzmu svoje učešće na budućim sajmovima“, izjavila je Mirjana Vasiljević

Mladenka Deronjić iz Bratunca je sa svojom poslovnom idejom „Plasteničke proizvodnje“ osvojila drugo mjesto Mirjana Vasiljević za opštinu Bratunac na V „Sajmu poslovnih ideja“ održanom u oktobru prošle godine u Bratuncu. Kupovinom pumpe za prskanje povrća, novcem koji je dobila od nagrade, ona je krenula u realizaciju svoje poslovne ideje.

„Ova nagrada će mi mnogo pomoći na imanju, jer sam ranije imala malu prskalicu koja nije bila funkcionalna kao ova koju smo nabavili sada. Ovim putem se zahvaljujem „Prijateljima Srebrenice“ i jako mi je drago što sam učestvovala na „Sajmu poslovnih ideja“, zadovoljna je nagradom Mladenka Deronjić.

„U narednom periodu Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ će nastaviti sa isporukom opreme nagrađenim na Sajmovima poslovnih ideja, koja će im pomoći u realizaciji njihovih poslovnih ideja“, rekla je Nada Simić iz Udruženja Prijatelji Srebrenice

,,Sajam poslovnih ideja“ se održava u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“ koji implementira Udruženje „Prijatelji Srebrenice“, a finansira Ambasada Kraljevine Holandije u BiH.