Dječija igraonica Tzunami je uspješna poslovna ideja

Milan Maric, je bio ucesnik na VIII Sajmu poslovnih ideja u Milićima. Tada se predstavio sa poslovnom idejom „Dječija igraonica Tzunami“. Njegova poslovna ideja je prepoznata kao dobra i danas je potpisan ugovor o koristenju sredstava iz Fonda za mlade preduzetnike.

Finansijska sredstva za realizaciju poslovne ideje obezbjeđena su od strane Crkvene Zajednice Vlaardingen iz Holandije.

„Ova sredstva mi mnogo znače. Na ovaj način ću povećati obim usluge koju sada imamo. Sredstva će biti iskorištena za proširivanje igraonice što će, nadam se, privući veći broj gostiju“, rekao je Milan Marić, vlasnik dječije igraonice „Tzunami“.

Milan Maric je samostani preduzetnik iz Bratunca, a dugo godina se bavi djelatnoscu koja je u vezi sa ugostiteljstvom. Sredinom 2015. godine pokrenuo je samostalan posao u vidu ugostiteljskog objekta sa poslastičarnicom „Tzunami“, sa akcentom na djeciju igraonicu-rodjendaonicu.

„Na ovaj posao sam se odlučio jer do sada u Bratuncu nismo imali lokal ovog tipa. Mislim da će od ovog imati veliku korist svi, i djeca, i roditelji, a naravno i moja porodica i ja“, rekao je Milan.

Za 10 mjeseci poslovanja je uocio, da su kako djeca tako i roditelji i ostali sugradjani, jako dobro prihvatili sadrzaj i ponudu koju ima poslastičarnica sa igraonicom.

Zbog svega toga Milan namjerava da proširuje posao i da obogaćuje ponudu koju ima sada.