Besplatni seminar- „Interna komunikacija i izgradnja tima“ u Srebrenici

U okviru projekta Ekonomsko osnaživanje Srebrenice, Posao.ba u saradnji sa O.D. Mentor iz Sarajeva, organizuje besplatni seminar „Interna komunikacija i izgradnja tima“, za mlade iz Srebrenice i regije (Bratunac, Milići, Zvornik, Vlasenica).  
Ovaj jednodnevni seminar će se održati 22.3.2016. (utorak), u periodu od 12h do 15h u prostorijama Biznis centra u Srebrenici, na adresi Trg Mihajla Bjelakovića bb. (Poslovni centar u Srebrenici, 3.sprat).
U okviru seminara, govoriće se o temama:
– Razvoju, tipovima i funkciji poslovnog komuniciranja unutar tima
– Šta je tim i kako gradimo tim 
– Kako poboljšati komunikaciju u timu, izgraditi povjerenje i poštovanje 
– Upravljanje timom, motivacija, odgovornost, autoritet, moć i uticaj 
– Šta je lider, a šta menadžer 
– Kako se možemo izgraditi kao lideri

Na seminar se mogu prijaviti nezaposlene i zaposlene osobe  između 18 i 40 godina, iz Srebrenice i regije (Bratunac, Milići, Vlasenica, Zvornik).

Seminar će voditi Tarik Jažić, vlasnik O.D. “Mentor iz Sarajeva”, agencija za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje. Tarik Jažić je inžinjer saobraćaja i komunikacija i magistar menadžmenta. Vlasnik je agencije za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje “Mentor”, osnivač udruženja “Metamorfoza”, vlasnik kulturno-obrazovnog portala “Glas Naroda” i jedini trener vještina tehnika brzog čitanja i ubrzanog učenja na prostoru Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresovani, svoje prijave mogu podnjeti  putem obrasca: http://goo.gl/forms/3uiMJRuy2e

Krajnji rok za podnošenje prijava je ponedeljak, 21. mart, a broj mjesta je ograničen.