Intervjui sa polaznicima škole

U Bratuncu počinje sa radom Rock Solid Birač koji će ponuditi pet programa, a tridesetak polaznika će imati priliku da uče da sviraju gitaru, bas gitaru, bubnjeve, klavijature ili solo pjevanje. Polaznici imaju velika očekivanja, a iako neki već sviraju, većini je ovo prvo muzičko iskustvo. Pred njima je pet mjeseci intenzivnog rada i druženja.

Read more

Srebrenica: U slijetanju automobila sa kolovoza povrijeđena državljanka Srbije

Na regionalnom putu Srebrenica-Zeleni Jadar, u mjestu Petriča, opština Srebrenica, 12.7.2020. godine oko 21,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „ševrolet”, kojim je upravljao M.R. iz Srebrenice, sa kojim se u vozilu nalazila S.M. iz Republike Srbije, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne povrede.

Read more

Vlasenica: Poljoprivrednicima obezbijeđena mehanizacija u sklopu projekta „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti zapadnog Balkana 2019-2020“

Jedanaest poljoprivrednih proizvođača sa područja opštine Vlasenica preuzelo je poljoprivrednu opremu i mehanizaciju koja im je obezbijeđena u sklopu projekta „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti zapadnog Balkana 2019-2020″.
Ovaj projekat koji finansira Vlada SR Njemačke, zajedno realizuju Opština Vlasenica i njemačka nevladina organizacija “HELP”.

Read more