„Zelena dolina“ – Gost: Aleksandar Stević D.O.O. „Malina“ Bratunac

U današnjoj emisiji „Zelena dolina“ razgovarali smo sa gospodinom Aleksandrom Stevićem, stručnim saradnikom u preduzeću D.O.O. „Malina“ iz Bratunca. Aktuelne teme u ovom preduzeću su posjeta holandskog stručnjaka za jagodičasto voće, proširenje mreže za navodnjavanje kao i radovi u rasadniku koji podrazumjevaju vađenje i trapljenje sadnica.

Read more

„Tema dana“- Predrag Milić: Najava II Strip salona u Bratuncu

Manifestaciju Drugi strip salon, koja će biti održana u prostorijama Narodne biblioteke, organizuju Snaga naroda Bratunac i Narodna biblioteka Bratunac. Događaj ovakvog karaktera specifičan je upravo iz razloga što se strip saloni održavaju samo na prostorima Banja Luke, Mostara i Doboja, dok je grad Istočno Sarajevo, kao i Bratunac, mlad u ovakvim projektima. 

Read more

„Tema dana“- Utisci sa koncerta KUD-a „Most“ sa Branom Stojanovićem i Dragicom Ninković

Sinoć je u prepunoj sali Doma kulture u Bratuncu održan koncert KUD-a „Most“ iz Bratunca, drugi po redu od preimenovanja ovog društva u trenutni naziv. Tim povodom smo u goste na UPSMedia radiju pozvali Branu Stojanovića i Dragicu Ninković, aktivne članove ovog KUD-a koji svoj talenat prenose i na mlađe generacije, takođe članove folklornog društva.

Read more

„Kulturni nokaut“ – Gosti: Nega Stjepanović, Milorad Đoković i Jasmina Ivanković

U današnjoj radio-emisiji „Kulturni nokaut“ ugostili smo direktoricu Narodne biblioteke i muzejske zbirke grada Zvornika, Negu Stjepanović, direktoricu Narodne biblioteke „Dimitrije Tucović“ iz Lazarevca Jasminku Ivanković i prof.dr Milorada Đokovića.

Read more