„Dobar dan, regijo“ – Gošće: Alma Palo Aličehić i Muamera Boškailo

U današnjem poslijepodnevnom programu Omladinskog studija za Bratunac i Srebrenicu ugostili smo direktoricu Fondacije „La tera nostra“, gospođu Almu Palo Aličehić i Muameru Boškailo, zaposlenu u ovoj fondaciji. Povod njihovog gostovanja na našem radiju bio je sastanak koji je održan u Srebrenici udruženjima i organizacijama sa teritorije ove opštine, a inicijatori su bili upravo predstavnici „La tera nostre“.

Read more

„Tema dana“- Gošća: Una Zečić „SuperU“ Bratunac

U današnjoj radio-emisiji „Tema dana“ sa Unom Zečić, Udruženje građana „SuperU“ iz Bratunca, smo razgovarali  o Međunarodnom danu tolerancije koji se obilježava 16. novembra. Ovo udruženje Dan tolerancije obilježilo je 18. novembra posjetom Udruženju roditelja hendikepirane djece i omladine „Leptir“ iz Srebrenice.

Read more

„Omladinski program“ – „Izaberi sport, a ne zavisnost“ projekat Udruženja „Leptir“

Danas smo u „Omladinskom programu“ ugostili defektologa Ivanu Jovanović i Marijanu Matić, psihologa iz Udruženja „Leptir“ iz Srebrenice. Povod njihovog dolaska na UPSMedia radio je realizacija projekta „Izaberi sport, a ne zavisnost“. Projekat implementira Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (Reload) i UNDP.

Read more

„Tema dana“- O jesenjoj sezoni i zvučnim događajima krajem mjeseca novembra sa Radovanom Petkovićem

U današnjoj radio-emisiji „Tema dana“ ugostili smo direktora Doma kulture Bratunac, Radovana Petkovića. Sa gospodinom Petkovićem smo razgovarali o jesenjoj sezoni ove kulturne ustanove, o saradnji sa regionalnim pozorištima ali i o nekim zvučnim događajima koji će svakako obilježiti mjesec novembar.

Read more